Over mij

Ik ben Barbara, 36 jaar en na een behoorlijke reis moeder geworden van 2 prachtige kinderen. Ik ben getrouwd met Kristel, zij is de liefde van mijn leven en heeft onze kinderen mogen dragen.
Tijdens onze reis voor een kinderwens hebben we veel geleerd en veel verdriet gekend. Het uitblijven van een zwangerschap, verschillende miskramen, een buitenbaarmoederlijke zwangerschap en uiteindelijk zelfs kanker. Deze periode was een rollercoaster, een achtbaan waarvan we niet wisten óf en wanneer we konden uitstappen. Juist in deze periode was ik op zoek naar hulp. Geen reguliere psycholoog, maar iemand die mij hoort en voelt met een holistische kijk op het leven. Erkenning en een plek waar verdriet mag zijn en waar ik tegelijk kon werken aan mijn vruchtbaarheid. Zodoende kwam ik uit bij de fertiliteitsmassagetherapie. Na deze te hebben ervaren, wist ik het: dit wil ik ook. Niet lang daarna ben ik de opleiding gaan doen en heb ik in 2017 mijn eigen succesvolle praktijk opgezet voor vrouwen met een kinderwens. Vele vrouwen heb ik mogen ondersteunen in hun traject naar het ontvangen van het kindje. 
In 2018 zijn Kristel en ik voor het eerst moeder geworden van onze zoon Bodhi en in 2021 is onze dochter Elviene geboren. Omdat het werken in mijn eigen praktijk, gecombineerd met werken voor een werkgever in de GGZ én ons gezin, niet meer goed voelde, kwam in 2020 het moment dat ik gestopt ben met "Kinderwensmassage". Een nieuwe tijd brak aan en ik voelde dat deze praktijk op een ander moment terug mocht gaan komen, met een andere naam, visie en missie. 
In 2022 was het moment daar. Ik voelde dat ik wilde stoppen met werken voor een werkgever. Ik had inmiddels een eigen sieraden- en kaarsenlijn (www.bellhandmade.nl) opgezet en alles in mijn lijf vertelde mij dat ik weer vrouwen mag gaan behandelen. En zo is B'ELL massage ontstaan. 
B'ELL is de samenvoeging van Bodhi & Elviene. Zij zijn de basis van mijn spirituele reis, mijn levenservaring en healing power. Zij hebben mij al zoveel geleerd al voor zij geboren waren. 
Ik kijk er naar uit om je te behandelen. Om je te laten ervaren hoe het is om weer in contact te zijn met jezelf, met je fysieke en emotionele lichaam. Hoe je kan voelen dat je in je kracht kan staan, je feminine power kan vergroten, je vruchtbaarheid kan verbeteren en je menstruatieklachten kan doen afnemen. Ik ben er voor je. Ik zie je en ik hoor je.

B'ELL massage
Kvk nummer 68471173 
Correspondentieadres: Sering 5, 3161 CS Rhoon