Massagetherapie

B'ELL. massage 

Intake & behandeling

Elke eerste behandeling start met een uitgebreide intake. Hierbij staan we stil bij jouw belangrijkste reden voor een behandeling, jouw fysieke gesteldheid, eventuele kinderwens en coaching daar omheen, eventuele blokkades en traumata. Dit is ook het moment dat ik je volledig uitleg wat we gaan doen tijdens de massage therapie. Vervolgens start de behandeling van ruim een uur welke we afsluiten met een moment van stilte. Wanneer het tijd is om je weer terug te halen naar het hier en nu, krijg je ruim de tijd om bij te komen. Niets zal gehaast zijn. 
Voor de intake met behandeling kun je ervan uitgaan dat je ongeveer 2 uur in de praktijk bent. 

B'ELL. massage 

Fertiliteit

De fertiliteitsmassage is gericht op het verbeteren van de vruchtbaarheid. Een betere doorbloeding van de baarmoeder, het optimaliseren van de eicelkwaliteit en het creëren van ruimte en zachtheid in je buik. Wanneer je langer wacht op een zwangerschap merk je dat de spanning vast komt te zitten in je buik, het kan meer verkrampen en de connectie met de baarmoeder kan steeds verder weg voelen. En dat hóéft niet zo te zijn. Je kan namelijk weer in contact komen met je lijf, je buik, je baarmoeder. Juist die plek waar je zo graag een kindje wenst. 

B'ELL. massage 

Empowered Feminine 

Het is vaak best lastig om echt tijd voor jezelf te maken. Of misschien beter gezegd: het jezelf te gunnen. Dit is een massagetherapie die je iedere vrouw gunt. Volledig ontspannen, terugkomen bij je vrouwelijk centrum van creativiteit. Het verzachten van blokkades, het zien van trauma's en het loslaten van negatieve energie. Misschien heb je net als ik te maken gehad met baarmoederhalskanker. Weet dat ik je zie en je met liefde weer in contact wil laten komen met je (energetische) baarmoeder, jouw centrum, jouw zijn. 

Good to know...

Samen plannen we een moment die past in jouw cyclus. Het is belangrijk te weten dat de massage therapie plaats NIET plaats kan vinden wanneer je menstrueert. Bij een actieve kinderwens is de massage mogelijk vanaf het moment de menstruatie is gestopt tót aan de ovulatie/ inseminatie/ terugplaatsing. Dit is dus tot het moment er een zwangerschap zou kunnen ontstaan of zijn. Zonder actieve kinderwens, kunnen we masseren vanaf het moment de menstruatie is gestopt tot aan ongeveer 2 dagen voor de menstruatie. 

Het hebben van een spiraaltje is een contra-indicatie voor de massagetherapie. Dit omdat het risico bestaat dat het spiraaltje verplaatst door de massage van de onderbuik. Andere anti-conceptie is geen probleem.

De massagepraktijk is aan huis. De mogelijkheden om een afspraak in te plannen zijn op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagavonden en per uitzondering in het weekend. Hierbij is het belangrijk de kanttekening te plaatsen dat ik twee kinderen heb. Het kan voorkomen dat de jongste in de avond wakker wordt en te horen is. Ik weet als geen ander dat dit een trigger kan zijn voor emoties wanneer je een actieve kinderwens hebt. Wanneer dit triggert, gaan we op zoek naar een moment voor een afspraak in een weekend wanneer de kinderen niet thuis zijn. Dit is uiteraard bespreekbaar.