Massagetherapie

B'ELL. massage 

Intake & behandeling

Elke eerste behandeling start met een uitgebreide intake. Hierbij staan we stil bij jouw belangrijkste reden voor een behandeling, jouw fysieke gesteldheid, eventuele kinderwens en coaching daar omheen, eventuele blokkades en traumata. Dit is ook het moment dat ik je volledig uitleg wat we gaan doen tijdens de massage therapie. Vervolgens start de behandeling van ruim een uur welke we afsluiten met een moment van stilte. Wanneer het tijd is om je weer terug te halen naar het hier en nu, krijg je ruim de tijd om bij te komen. Niets zal gehaast zijn. 
Voor de intake met behandeling kun je ervan uitgaan dat je ongeveer 2 uur in de praktijk bent. 

B'ELL. massage 

Fertiliteit

De fertiliteitsmassage is gericht op het verbeteren van de vruchtbaarheid. Een betere doorbloeding van de baarmoeder, het optimaliseren van de eicelkwaliteit en het creëren van ruimte en zachtheid in je buik. Wanneer je langer wacht op een zwangerschap merk je dat de spanning vast komt te zitten in je buik, het kan meer verkrampen en de connectie met de baarmoeder kan steeds verder weg voelen. En dat hóéft niet zo te zijn. Je kan namelijk weer in contact komen met je lijf, je buik, je baarmoeder. Juist die plek waar je zo graag een kindje wenst. 

B'ELL. massage 

Vrouwelijke kracht 

Het is vaak best lastig om echt tijd voor jezelf te maken. Of misschien beter gezegd: het jezelf te gunnen. Dit is een massagetherapie die je iedere vrouw gunt. Volledig ontspannen, terugkomen bij je vrouwelijk centrum van creativiteit. Het verzachten van blokkades, het zien van trauma's en het loslaten van negatieve energie. Misschien heb je net als ik te maken gehad met baarmoederhalskanker. Weet dat ik je zie en je met liefde weer in contact wil laten komen met je (energetische) baarmoeder, jouw centrum, jouw zijn. 

Good to know...

Momenteel kan ik géén nieuwe cliënten meer aannemen. Met liefde verwijs ik je naar www.praktijkmanitou.nl/therapeuten voor een overzicht met alle baarmoeder- en fertiliteitsmassage therapeuten.

Samen plannen we een moment die past in jouw cyclus. Het is belangrijk te weten dat de massage therapie plaats NIET plaats kan vinden wanneer je menstrueert. Bij een actieve kinderwens is de massage mogelijk vanaf het moment de menstruatie is gestopt tót aan de ovulatie/ inseminatie/ terugplaatsing. Dit is dus tot het moment er een zwangerschap zou kunnen ontstaan of zijn. Zonder actieve kinderwens, kunnen we masseren vanaf het moment de menstruatie is gestopt tot aan ongeveer 2 dagen voor de menstruatie. 

Het hebben van een spiraaltje is een contra-indicatie voor de massagetherapie. Dit omdat het risico bestaat dat het spiraaltje verplaatst door de massage van de onderbuik. Andere anti-conceptie is geen probleem.

Vanaf heden is de praktijkruimte verhuisd! Waar je eerst gewend was om naar de praktijkruimte bij ons in huis te komen, zal ik je vanaf nu ontvangen in een prachtige ruimte van Hair by Denise in Poortugaal. Deze leuke, hippe kapsalon heeft een aparte ruimte ter beschikking welke zich ideaal leent voor een behandeling. Het is er knus en rustig en ik ben enorm trots dat ik mag samenwerken met Denise. Het adres is Dorpsstraat 21 in Poortugaal.

B'ELL massage
Kvk nummer 68471173 
Correspondentieadres: Sering 5, 3161 CS Rhoon